kuha li se transfer?

Legenda Bayerna lansirala senzaciju: 'Andrej Kramarić je idealna zamjena za Lewandowskog i Mullera, a dobili bi ga za 40 milijuna eura'

30.09.2020 u 12:04

Bionic
Reading

Lothar Matthäus je uvjeren kako bi Bayern mogao Andreja Kramarića dovesti još na ovom prijelaznom roku

Andrej Kramarić nastavlja i ove sezone oduševljavati u dresu Hoffenheima. Hrvatski reprezentativac je bio junak visoke pobjede od 4:1 u derbiju s Bayernom u kojem je s dva gola zapravo bio prvo ime susreta. Odličnu igru vatrenog nije propustio komentirati ni legenda Bayerna i njemačke reprezentacije Lothar Matthäus koji sada radio kao kolumnist Sky Sportsa.

'Hoffenheim je hladnokrvno iskoristio svoje prilike, a posebno Andrej Kramarić. Pohvale Hansija Flicka na njegov račun prije nekoliko dana nisu bile slučajnost. Kramarić je zabio pet golova u prva dva kola, a tome je dodao i dva pogotka u Kupu. Definitivno ima potencijal za Bayern', napisao je Matthäus pa dodao:

'On, ne samo da bi bio idealna zamjena za Roberta Lewandowskog, već i za Thomasa Mullera. Ima karakter profesionalca s puno drugih kvaliteta. Hrvat ima ugovor s Hoffenheimom do 2022. godine i neće koštati malo. Mislim da bi 40 milijuna eura bilo dovoljno, ali vrijedilo bi za Bayern', piše Matthäus.

Nekadašnji veznjak Bayerna smatra kako bi se ovaj transfer mogao odigrati već na ovom prijelaznom roku.

'Klub ima novac od prodaje Thiaga i potencijalnog odlaska Cuisancea u Englesku. Uz ogromno opterećenje i velik broj utakmica koje Bayern i njegovi reprezentativci imaju, otvara se puno prostora za nove transfere', zaključuje Matthäus.

U nedavnom razgovoru za tportal Kramarić je pak nahvalio Bayern.

'Bayern je bez obzira na sve, najbolja, ustvari daleko najbolja momčad na svijetu. I zbilja se ne događa svaki dan da pobijediš takvu momčad, te joj još zabiješ dva gola', rekao je Kramarić nakon pobjede pa dodao kako se ne opterećuje interesom Bavaraca:

'Ne opterećujem se time. Istina, bilo je prije nekakvih spomena za tu mogućnost, ali nikad se ništa konkretnije nije dogodilo. Meni je u Hoffenheimu lijepo, imam svu pažnju i zasad sam fokusiran samo na klub. Naravno da mi gode te priče o interesu velikih klubova, ali ponavljam, usredotočen sam na aktualni klub', kaže Kramarić kojeg bi ipak do kraja prijelaznog roka mogao privući Bayern.

Što nam je još rekao hrvatski reprezentativac u nedavnom razgovoru pogledajte OVDJE.