TKO JE SLJEDEĆI?

U Barci ne skrivaju ljubav prema hrvatskim igračima i poručuju...

20.03.2015 u 17:52

Bionic
Reading

Hrvatski rukometni reprezentativac Marko Kopljar (29) mogao bi postati novi igrač Barcelone, najtrofejnijeg europskog kluba, jer je riječ o igraču najviše razine, rekao je Hini izvor iz katalonskog kluba.

Desnom vanjskom PSG-a na kraju sezone istječe ugovor te bi mogao biti prvi hrvatski rukometaš u Barceloninom dresu u posljednjih šest godina.

'Dok ne završi sezone ne možemo potvrditi da li je dogovor s njim postignut ili ne. U svakom slučaju Kopljar je igrač najviše razine kakve Barcelona uvijek traži', rekao je u telefonskom razgovoru izvor iz Barcelone koji je napomenuo da se igrači često služe Barceloninim imenom kako bi popravili pregovaračku poziciju sa svojim sadašnjim klubovima te dodao:

'Kopljar se dokazao igrajući za Hrvatsku i PSG.'

Marko Kopljar, visok 2,10 metara, u pariški klub je došao 2012. iz Zagreba nakon što je iste godine na Europskom prvenstvu u Srbiji uvršten u najbolju sedmorku prvenstva.

No, Kopljar nije jedini Hrvat potencijalno zanimljiv prvaku Španjolske.

'Hrvatski igrači su nam uvijek zanimljivi jer su među najboljima na svijetu. Jednim okom smo stalno u Hrvatskoj', kaže osoba iz Barcelone.

Barcelona je posljednje četiri godine španjolski prvak, a ove sezone je blizu obrane naslova. Katalonska momčad želi osvojiti i Ligu prvaka, nakon što je lani ispala u polufinalu od njemačkog Flensburga.

Posljednji hrvatski rukometaš u Barceloni bio je vratar Venio Losert, koji je branio tri sezone do 2009. godine. Prije njega su ondje bili Davor Dominiković i Patrik Ćavar.