to su moji!

Tudor otkrio tko su ljudi s kojima je euforično slavio pobjedu pa 'zapalio' hajdukovce

24.04.2023 u 09:55

Bionic
Reading

Igor Tudor i njegov Marseille u nedjelju su napravili veliki korak prema Ligi prvaka.

Oni su u derbiju 32. kola francuskog prvenstva ostvarili gostujuću pobjedu kod Lyona (1:2), za kojeg igra umirovljeni Vatreni Dejan Lovren.

Bilo je i dosta sreće za Splićanina na klupi Marseillea. Njegova momčad povela je golom Undera u 44. minuti. Izjednačio je Lacazette u 68., a pobjedu gostima donio je Gusto autogolom u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Oduševljenju temperamentnog Tudora nije bilo kraja. Jednostavno nije znao što će od sebe u trenucima sreće i euforije. Došao je do dijela publike koja je sjedila s navijačkim obilježjima Hajduka u prvom redu tribina te sa sebe skinuo jaknu i majicu i bacio ih prema njima.

Trenutke slavlja pogledajte OVDJE.

'To su moji najdraži, moja obitelj: mama, tata, sestra, nećak i teta. Došli su na utakmicu i zato su me preplavile posebne emocije nakon ovako izborene pobjede', rekao je Tudor nakon velike pobjede, a na presici se dotaknuo i juniora Hajduka koji danas u Ženevi od 18 sati igraju finale Lige prvaka mladih protiv nizozemskog AZ Alkmaara.

  • +7
Trening juniora Hajduka u Nyonu, 23.4.2023. Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

'Uvjeren da ćemo mi to dobiti, tu su male razlike i pobjeđuje momčad koja ima bolju energiju, koja ima to u sebi. Ja vidim taj pobjednički gard u njima. Nebitno je tko stoji na drugoj strani, ne znam ih, ali takav mi je osjećaj da će Hajduk osvojiti Ligu prvaka mladih, što im ja od srca želim. Svaka im čast, imaju dobru energiju u momčadi što je jako bitno, vidi se da oni hoće, a uvjeren sam da će i pobijediti Djeca igraju dobro, na rezultat, kako i treba. Kad su već tako sigurno došli u završnicu, zaslužili su da i pobjede', ohrabrio je Bile tiće njivov sugrađanim na privremenom radu u Francuskoj.