UZVRAT PROTIV TURNOVA

Tudor: Bolji smo i to ćemo potvrditi u Skoplju

25.07.2013 u 08:29

Bionic
Reading

Hajduk danas s početkom u 17,45 sati u Skoplju igra uzvratna utakmica drugog pretkola Europske lige protiv Turrnova. Bijeli iz prve utakmice imaju prednost od 2:1 što znači da igrači trenera Igora Tudora moraju biti maksimalno koncentrirani ako žele proći dalje

Naslov okvira

Prema odluci UEFA-e, HNK Hajduk svojim navijačima nije smio prodavati ulaznice za uzvratnu utakmicu 2. pretkola Europske lige što će se u četvrtak od 17,45 sati između Turnova i Hajduka igrati na stadionu Filip II. Makedonski u Skopju. Isto tako, i navedeni makedonski klub, Hajdukov domaćin, također je dobio uputu u kojoj je naglašeno da ne smije prodavati ulaznice gostujućim navijačima za navedenu utakmicu.

U dopunskom obrazloženju UEFA-e, isključivo je istaknuta potreba poštivanja ranije donesene i dostavljene odluke klubovima FK Turnovo i HNK Hajduk.

Hajduk je u Makedoniju na uzvratni ogled s Turnovom stigao s prednošću od 2:1. Iako je zaliha minimalna u bijelom taboru ne strahuju i vjeruju da će u Skopju potvrditi da su bolji od makedonskog predstavnika.

'Vjerujem da smo bolji i to ćemo sigurno potvrditi u uzvratu. Sigurno je da ćemo igrati svoju igru, nećemo odustati od našeg prepoznatljivog stila. Igramo dobro, ali naše najbolje igre tek očekujem. Ne vjerujem da postoji mogućnost iznenađenja jer smo analizirali Turnovo do najmanjeg detalja', optimističan je trener Tudor u najavi utakmice za Sportske novosti, a njegov pozitivan stav dijele i igrači.

'Idemo i u Makedoniju upisati pobjedu', tvrdi Maglica koji naglašava kako se Hajduk neće braniti jer 'je tako najlakše izgubiti'.

U svakom slučaj, pred Hajdukom je prilika izboriti treće pretkolo što očekuju svi navijači, ali za tako nešto 'bijeli' u Skoplju moraju odigrati pametno i pokušati doći do još jedne pobjede.