RISKIRANJE ZDRAVLJA

Trostruki olimpijski prvak objavio video s Hamiltonom; u Mercedesu neće biti sretni

07.04.2023 u 12:19

Bionic
Reading

Britanski vozač Lewis Hamilton je svoj bolid Formule 1 na par dana zamijenio snowboardingom po hladnoj vodi

Sedmerostruki prvak Formule 1 okušao se u snowboardu s trostrukim osvajačem zlatne olimpijske medalje u tome sportu Shaunom Whiteom koji je ostao impresioniran Hamiltonovom željom za uspjehom, čak i ako njegove vještine 'bordanja' nisu baš dobre.

White je na svojoj Instagram stranici objavio video na kojem vozi snowboard preko ledene antarktičke vode nakon što se spustio niz brdo.

Hamilton je zatim slijedio njegov primjer, ali se nije mogao prilagoditi kad je udario u vodu, izgubio je ravnotežu i pao u ledenu 'kupku'.

Nakon što je ustao i iscijedio svoju mokru odjeću, Britanac se penjao natrag do vrha brda kako bi pokušao ponovno. I u drugom pokušaju uspio je ponoviti Whiteov potez.

'Lewis Hamilton je takva legenda. Imao je hrabrosti slijediti me preko antarktičke vode, a nakon što nije uspio, odmah se vratio, sav mokar i promrzao, kako bi to ponovio. To je šampionski način razmišljanja i volio sam to vidjeti', napisao je White.

Njegovo putovanje na kraj svijeta dolazi samo nekoliko dana nakon njegove F1 utrke za Veliku nagradu Australije kada je završio na drugom mjestu iza vodećeg u prvenstvu Maxa Verstappena.

Inače, nije poznato što u Mercedesu misle o tome kako Hamilton provodi slobodno vrijeme, jer u ovome sportu lako može doći do ozljeda posebno kada se izvode vratolomije u ekstremnim uvjetima.