Veliki transfer

Trenirao je s Manuelom Neuerom, s Bayernom osvojio Bundesligu, a sada dolazi u Istru 1961 kao veliko pojačanje nakon potopa kod Dinama

11.11.2020 u 11:37

Bionic
Reading

Istra 1961 uskoro će potpisati s Ivanom Lučićem, golmanom koji u CV-u ima osvojen naslov prvaka Njemačke s Bayernom

Istra 1961 uskoro bi mogla dobiti zvučno pojačanje. U idućih nekoliko dana klub bi se trebao pojačati vratarem Ivanom Lučićem koji dolazi kao slobodan igrač. Lučić je prije 10 mjeseci raskinuo ugovor s bečkom Austrijom i taj nedostatak natjecateljskih utakmica mu je najveći nedostatak.

Lučića samo liječnički pregled dijeli od Istre u koju stiže kao zamjena za ozlijeđenog Lovru Majkića. Osim Majkića, u konkurenciji je i Lovro Jurić koji je na posudbi iz Dinama. Što se Lučića tiče, njegov talent je neosporan, a pod svijetla reflektora je došao kada je s 19 godina potpisao za Bayern.

U bavarskom klubu se nije previše naigrao, ali 25-godišnjak je tamo dobio vrijedno iskustvo treniranja s Manuelom Neuerom. 2015. godine je s Bayernom osvojio i Bundesligu, a onda godinu dana nakon otišao u Bristol čiji ga je tadašnji trener Lee Johnson nahvalio, ali i istaknuo da mu nedostaje minutaže.

'Godinama je trenirao s Manuelom Neuerom i to je svakako velika stvar za njega, ali on je još uvijek mlad, u razvoju i potrebno mu je 20 do 40 utakmica u nekom drugom klubu da bi zavrijedio startnu ulogu', govorio je o tada 21-godišnjem Lučiću Johnson.

Nakon Bristola je otišao u danski Aalborg, a potom u bečku Austriju gdje je i započeo prve nogometne korake s obzirom na to da je u Beču i rođen. Sada bi trebao stići u Istru i dobiti ipak veću minutažu i priliku da pokaže što zna.

Pogledajte još jednom najbolje golove 11. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.