perišić najveća zvijezda

Trening u Omišu otkrio nekoliko zanimljivih detalja; izbornik Dalić slučajno pokazao početni sastav za Mađare

08.10.2019 u 20:30

Bionic
Reading

Već danima se piše i nagađa s kojim će početnim sastavom izbornik Zlatko Dalić krenuti u četvrtak na rasprodanom Poljudu u kvalifikacijskoj utakmici protiv Mađarske

Prema planu, svoj drugi trening hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u Omišu, a osim što se primijećeno veće osiguranje i više policajaca nego što je uobičajeno, sudeći po viđenom treningu nazire se početnih 11 za utakmicu protiv Mađarske.

>>> Luku Modrića i društvo na treningu čuvala policija, a zbog ulaznica s crnog tržišta zavladala pomutnja među navijačima

Naime, iako je trening bio zatvoren ipak je dopušteno da ljubitelji nogometa u Omišu, te oni koji su stigli iz okolnih mjesta, uživo na 15 minuta vide Modrića, Perišića, Rebića, Rakitića i društvo. Naravno, najviše autograma očekivano je podijelio Ivan Perišić jer ipak je Omiš njegov rodni grad.

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

No, iako je trening nakon toh uvodnih 15 minuta bio zatvoren ipak su tzv. markeri (prsluci u bojama) otkrili koji bi mogao biti početni sastav jer danima se piše hoće li biti mjesta za Nikolu Vlašića u veznoj liniji te tko će igrati u napadu.

Tako je, ako je vjerovati markerima, Dalić uigravao dodatnu ovih 11 igrača:

Livaković - Jedvaj, Vida, Lovren, Barišić - Rakitić, Brozović, Modrić - Perišić, Rebić, Petković.

Dakle, Imoćanin Ante Rebić zaigrat će u napadu zajedno uz Dinamovo otkriće Brunu Petkovića, a u veznoj liniji uz povratnika Ivana Rakitića ipak nema mjesta za sve boljeg Vlašića koji je oduševio u zadnjim utakmicama u dresu Hrvatske.

Izvor: Pixsell / Autor: tportal.hr

'Ja sam jako zadovoljan, dobro smo odradili trening, lagana regeneracija poslije. Hvala Omišu na svemu, uvjeti su bili sjajni i sada jedva čekamo utakmicu', rekao je izbornik za RTL televiziju.

Omiš: Ivan Perišić dijelio autograme najmlađim fanovima Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Naravno, nakon treninga stiglo je i pitanje o sastavu tj. hoće li među prvih 11 zaigrati Nikola Vlašić ili Ivan Rakitić.

'Imam širok kadar igrača, neću pogriješiti koga god stavim. Protiv Azera sam pogriješio, sad neću. Vidjet ćemo što je najbolje, treba rotirati jer su dvije utakmice pred nama. Ivan je dokapetan reprezentacije, drago mi je da je s nama. On je držao Barcelonu nekoliko godina, nama je bio izuzetno bitan na Svjetskom prvenstvu. Nije me strah za njega, normalno je imati uspona i padova u karijeri svakog igrača. Vlašić je budućnost hrvatskog nogometa, ali i sadašnjost. Naći ćemo mjesto svima, treba sve to samo uklopiti na pravi način', završio je Dalić.

  • +25
Trening hrvatske nogometne reprezentacije u Omišu dva dana prije utakmice Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX