Iskreni Teixeira

Trener Vitorije svima je otkrio što je rekao svojim igračima u svlačionici; izdvojio je i važan detalj koji je nedostajao da izbace Hajduk

10.08.2022 u 21:26

Bionic
Reading

Nakon utakmice u kojoj je portugalska Vitoria povela protiv Hajduka već u 9. minuti sjajnim golom Andersona, ali konačnih 1:0 ipak nije bilo dovoljno za prolaz, oglasio se trener domaćih Moreno Teixeira

Hajduk je s ukupnih 3:2 izborio plasman u play-off Konferencijske lige, a presudnom se pokazala prva utakmica na rasprodanom Poljudu i čudesno drugo poluvrijeme za konačnih 3:1 (i na Poljudu je Vitoria povela, op.a.).

Trener domaćih Teixeira naglasio je da je ponosan na svoje igrače:

'Nakon naše ne baš najbolje utakmice u Hrvatskoj, danas smo bili puno bolji od protivnika i zaslužili smo puno više od ovoga. Čak smo i kod 1:0 smo bili momčad koja je bliža još jednom zabijenom golu. U nekim trenucima nedostajalo nam je više vjere da to možemo napraviti', kazao je Teixeira dodavši:

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Pokušali smo sve, a obavili smo i neke zamjene. Na kraju smo imali igrača manje pa smo htjeli iskoristiti braniča Amara kao napadača, no to nije imalo nekog efekta. No, ima još stvari koje nismo stigli uvježbati... No, mogu vam reći da se u svlačionici najviše čuo i osjetio ponos pomiješan s frustracijom što nismo prošli dalje', dodao je iskreni Teixeira.

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

  • +16
Vitoria Guimaraes - Hajduk, uzvratna utakmica 3. pretkola KL-e Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic