SJAJNA IGRA

Trener Varaždina priznao da su igrači protiv Dinama 'disali na škrge', a onda jednom rečenicom zapalio navijačku maštu

06.08.2022 u 11:49

Bionic
Reading

Povratnik u SuperSport Hrvatsku nogometnu ligu nakon prva četiri kola uzdignutog čela kroči hrvatskim nogometnim travnjacima

Varaždin je nakon domaćeg poraza od Slaven Belupa 0:1 odigrao tri sjajne utakmice. Prvo je slavio na gostovanju kod Istre, pa je nadigrao Hajduka na svom terenu, ali zahvaljujući individualnoj kvaliteti ponajprije Marka Livaje, i sjajnoj utakmici golmana Bijelih Karla Sentića ostao bez bodova, da bi na kraju u novom derbiju odigrao neriješeno s prvakom Hrvatske Dinamom.

Bilo je 1:1. Dinamo je poveo preko Špikića, a Varaždin izjednačio golom Šege. Nakon susreta trener Varaždinaca Mario Kovačević blistao je od sreće.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Sve video sažetke SuprSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Drago mi je što je na veliki hrvatski praznik u Varaždinu bio i nogometni praznik. Posebno se želim zahvaliti navijačima koji nam daju snagu i energiju. Dinamo je naš najveći i najbolji klub, ali nije im lako igrati svaka tri dana. Bili smo hrabri na otvaranju, ali onda je Dinamo preuzeo igru. Svaki bod koji uzmemo protiv Dinama, za nas je velik. Očekivao sam da im zabijemo još koji gol iz kontre kad nas stisnu, ali nismo uspjeli. Naši glavni igrači su počeli disati na škrge. Htjeli smo mi pritisnuti Dinamo pred kraj, ali jednostavno nismo imali snage', rekao je Kovačević i na kraju rasplamsao navijačku maštu:

  • +21
SuperSport Hrvatska nogometna liga, 4. kolo, Varaždin - Dinamo Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

'Nama je najlakše igrati protiv Dinama i Hajduka. Dinamovi igrači su danas glavama bili u Ligi prvaka. Mislim da je rezultat 1:1 najrealniji, ali verujem da ćemo, kako će prvenstvo teći, doći do toga da ovakve utakmice možemo pobijediti'.

Standings provided by SofaScore LiveScore