priznao krivicu

Trener Dinama nakon kiksa u Varaždinu i izgubljenih bodova rekao bolnu istinu, a dotakao se i navijača koji su mu skandirali: Čačiću odlazi!

06.08.2022 u 08:04

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Dinama na gostovanju kod Varaždina odigrali 1:1, u sklopu 4. kola SuperSport HNL-a, zanimljivo je bilo čuti razmišljanje trenera Modrih Ante Čačića

Ovaj kiks Dinamo je stigao nekoliko dana uoči uzvratne utakmice 3. pretkola Lige prvaka koju Dinamo igra u utorak 9. kolovoza na Maksimiru protiv bugarskog prvaka Ludogoreca (MAXSport 1, MAXtv, 20 sati).

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

No, lako se moglo dogoditi da Varaždin u završnici postigle gol i odnese sva tri boda što bi bila svojevrsna senzacija.

'Nismo sretni kad završi 1:1 jer smo, uvjetno rečeno, razmaženi. Očekujemo pobjedu Dinama u svakoj utakmici, a ovo nam je sedma utakmica u 21 danu. Dosta je umora, a čeka nas utakmica sezone. Morali smo razmišljati da se energetski ne potrošimo i u tome nismo uspjeli', kazao je Čačić koji je pohvalio igrače Varaždina.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Zasluge idu i domaćinima, bespoštedno su se borili. Mi smo napravili previše pogrešaka i tako izgubili tečnost u igri. Moramo se obnoviti za utorak. Razumijem navijače koji žele Dinamo koji je na 100 posto, ali u sportu to ne ide tako', dodao je Čačić.

Dotakao se i navijača te naravno konstantnog pritiska koji se osjeća uoči svake utakmice. Naime, dok je Čačić pričao na press konferenciji čulo se kako navijači vani skandiraju: 'Čačiću odlazi!'

'Navijači su nam potpora cijelo vrijeme. Trener je uvijek Pedro, preuzimam odgovornost. No navijači moraju razumjeti da smo od krvi i mesa, imamo pravo na loš dan', kazao je iskusni Čačić koji je odmarao nekoliko važnih igrača pa tako u sastav nije uvrstio Martina Baturinu, Arijana Ademija i Mislava Oršića. Također nije mogao računati na Luku Menala…

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

  • +21
SuperSport Hrvatska nogometna liga, 4. kolo, Varaždin - Dinamo Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak