15. kolo s-HNL

Trener Šibenika svjestan je što ih čeka: Utakmica protiv Varaždina neće biti samo fizički nego i mentalno zahtjevna za nas

28.10.2022 u 15:16

Bionic
Reading

U utakmici 15. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige Varaždin - koji je trenutačno na petom mjestu na ljestvici - gostuje na stadionu Šubićevac kod uzdrmanog Šibenika (18 sati, MAXSport 1, MAXtv)

Nogometaši Varaždina u Šibenik su stigli nakon velike pobjede nad Osijekom u prošlom kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige, a s druge strane domaćini su u krizi što govori i rezultat prošlog kola kada su odigrali bez golova (0:0) protiv Istre 1961.

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

'Utakmica protiv Varaždina neće biti samo fizički nego i mentalno zahtjevna za nas, igrači moraju razmišljati o stvarima koje rade i upravo na tome smo najviše radili proteklog tjedna. Naime, analiza nekih dosadašnjih utakmica pokazala je da se trošimo na neke nepotrebne stvari i onda kad imamo loptu nemamo toliko svježine, nedostaje nam preciznosti, konkretnosti, okomitosti. I na tome smo radili', kazao je Mario Cvitanović, trener Šibenika.

S druge strane u momčadi Varaždina vlada sjajna atmosfera

'U svlačionici je dobra atmosfera nakon vrijedne pobjede za nas protiv Osijeka, odmorili smo se i pripremamo se za Šibenik. Što se tiče igračkog stanja, bolje je u tom smislu što nemamo viroza i gripa, oporavili su se i Teklić, Stanić, Puclin. Ozljede nas još malo muče, ali ide na bolje. Vidjet ćemo kakvo će stanje biti s Ba, poslije ovoga petka imamo ipak nešto više do nedjelje do iduće utakmice. Jako nam je bitno da na Ba možemo računati barem jedno poluvrijeme. Pellumbi je dobro, s nama je trenirao ovaj tjedan. Šego, Katanec, Banovec, Vugrinec, Urata neće konkurirati za ovu utakmicu. Postonjskoga ni ne spominjem. Ostali svi vrijedno rade', kazao je trener Varaždina Mario Kovačević.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore