NOVE VIJESTI SA ŠUBIĆEVCA

Trener novog prvoligaša Šibenika priznao gdje se zarazio, ali i otkrio u kakvom je zdravstvenom stanju

03.07.2020 u 09:53

Bionic
Reading

HNK Šibenik krenuo je s pripremama za HT Prvu ligu, a trener Krunoslav Rendulić nalazi se u samoizolaciji, jer je zaražen koronavirusom. Strateg novog prvoligaša objasnio je gdje se zarazio

Podsjećamo, trener Krunoslav Rendulić pokupio je koronavirus, a zbog kontakta s njime u samoizolaciji su završili trener vratara Ivica Matas, sportski direktor kluba Ivan Bulat, predsjednik Uprave Jure Zoričić te predsjednik Nadzornog odbora Josip Bulat.

'Zajedno sa suprugom, koja je također bila na svadbi, ja sam u samoizolaciji u našoj kući u Srimi. Djecu smo za svaki slučaj ostavili u Zagrebu. Sve sam primio mirno. Bole me jedino medijski naslovi u stilu 'Novo žarište u Šibeniku! Kakvo žarište u Šibeniku, kad sam se inficirao u Zagrebu', rekao je Rendulić za Slobodnu Dalmaciju.

'Usrdno se nadam da nisam ništa prenio klupskim čelnicima koji su prisilno u samoizolaciji. Da je ta nada i realna govori i činjenica da nemam nikakve simptome. Ne kašljem, ne curi mi nos, nemam pritiska na prsima… Zato vjerujem da ću se poslije novog testiranja brzo priključiti radu s momčadi', dodao je.

Dan ranije, oglasili su se iz HNK Šibenika...

'HNK Šibenik također želi podsjetiti da je poštivao preporuke i mjere koje je izdao Hrvatski zavod za javno zdravstvo te će se tokom sljedećih dana vršiti dezinfekcija cjelokupnog športskog objekta 'Šubićevac'. Isto tako, nadzirati će se sve ostali zaposlenici HNK Šibenik-a i Javne ustanove Športski objekti Šibenik.'