Vapaj ten Haga

Trener Manchester Uniteda svašta je izgovorio nakon poraza: Ovo je neprihvatljivo

21.04.2023 u 11:08

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Sevilla izborili plasman u polufinale Europske lige, izbacivši veliki Manchester United, vidno razočaran bio je trener engleske momčadi

U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europske lige Sevilla – kod koje je sjajno odigrao bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić- kod kuće je nadigrala 3:0 Manchester United.

>> Ivan Rakitić bio je sjajan u pobjedi nad Unitedom; evo što nam je skromno priznao

Tako je Manchester United, nekad najmoćniji europski klub, doživio novi udarac.

'Ovo nije bilo dovoljno dobro. Kratko i jasno! Ovo nije razina na kojoj mora biti momčadi poput Manchester Uniteda. Nedostajalo je borbe… Jako je teško sad, ovo je neprihvatljivo', kazao je nakon utakmice nizozemski trener na klupi Manchester Uniteda, Erik ten Hag.

Još je dodao:

'U utakmice se mora ući s više želje i kada se nađeš u zaostatku treba se znati nositi s time i nastaviti dalje. Moramo biti bolji, tu ne mislim na nogometno znanje, govorim o karakteru, smirenosti i želji. Mi smo izgubili zato što su oni su imali više strasti, više želje, više volje. Ovo je bila sjajna prilika, da osvojimo nešto i ispustili smo je, možemo kriviti samo sebe', dodao je vidno razočarani Ten Hag.

  • +2
Sevilla - Manchester United, 20.4.2023. Izvor: EPA / Autor: Julio Munoz