kean ga oduševio

Trener Juventusa zbog svoje nove zvijezde Mandžukića seli na klupu?

14.04.2019 u 10:14

Bionic
Reading

Massimiliano Allegri priznao je nakon još jednog odličnog nastupa Moisea Keana da razmišlja da ga stavi zajedno s Cristianom Ronaldom protiv Ajaxa, a Marija Mandžukića ostavi na klupi...

Riječ je o 19-godišnjem talijanskom napadaču bjelokošćanskih korijena koji je u potpunosti iskoristio odmaranje uglednih suigrača u posljednjim kolima Serie A te je zabio pogodak u zadnje četiri Juventusove utakmice u talijanskom prvenstvu.

U Italiji vjeruju da su s Keanom dobili još većeg talenta nego što je svojedobno bio Mario Balotelli, a na dobru igru nije ostao imun ni trener torinskog kluba koji iznimno cijeni Marija Mandžukića, ali sada više nije siguran želi li njega ili mlađeg kolegu u napadu protiv Ajaxa ovog utorka, u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

'Ima drukčije karakteristike od Mandžukića, ali naravno da je bitno imati ga u ovakvoj formi pa moram razmisliti do utorka,' priznao je Massimiliano Allegri.

Juventus je unatoč dobrom nastupu Keana izgubio od SPAL-a ove subote, no prednost ispred Napolija je golema i samo je pitanje dana kada će matematički osigurati titulu prvaka Italije...

  • +11
Ajax - Juventus, 1. utakmica četvrtfinala Lige prvaka, 2018/19. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.