ZANIMLJIVA IZJAVA IZ TORINA

Trener Juventusa u jednoj rečenici kritizirao, ali i pohvalio Mandžukića; evo što je točno rekao!

16.03.2018 u 17:06

Bionic
Reading

Trener Juventusa Massimiliano Allegri prokomentirao je ždrijeb Lige prvaka, zatim sljedeću prvenstvenu utakmicu, a dotakao se i hrvatskog napadača Marija Mandžukića

'Stara dama' je u talijanskom prvenstvu nezaustavljiva, serijom pobjeda stigla je do lijepe prednosti pred drugoplasiranim Napolijem (četiri boda) i smiješi joj se sedma titula u nizu. I dok u Serie A Juventus dominira i skuplja trofeje, u Europi je druga priča, tamo se naslov u Ligi prvaka čeka jako dugo – od 1996.

Sada je momčadi iz Torina ždrijeb četvrtfinala donio Real Madrid, klub koji ih je svladao u prošlosezonskom finalu istog natjecanja.

'Real Madrid? To je svakako atraktivan par, jer Real je favorit za osvajanje Lige prvaka i ako ga izbacimo to bi zaista bilo fantastično', rekao je Alegri, ali nije želio previše o toj utakmici nego o prvoj sljedećoj, a to je subotnje gostovanje kod neugodnog SPAL-a (20.45).

'Moramo se prvo koncentrirati na SPAL, ne smijemo ih podcijeniti, pa nisu izgubili zadnjih deset utakmica kod kuće, uzimaju bodove.'

  • +10
Serie A, Lazio - Juventus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Allegri je zatim govorio o kadru za SPAL, izostancima, a onda je u jednoj rečenici uspio nemoguće – uputio je kritiku i pohvalu Mandžukiću.

'Higuain je u dobroj formi i igrat će u subotu, Mandžukić nije u vrhunskoj formi, ali on uvijek daje sve od sebe na terenu i vrlo nam je važan,' jasan je bio Allegri.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ništa novo što se tiče Mandže, on i kada ne zabija uvijek je među prvima po trci, požrtvovanosti, agresivnosti... A to su već odavno prepoznali i navijači i talijanski mediji, dobro to zna i trener Juventusa.

Mandžukić je Juventusov borbeni stroj