Teška ozljeda Filipea Luisa

Ogroman šok za Brazil; nakon Neymara ostali bez važnog igrača za SP 2019!

16.03.2018 u 11:38

Bionic
Reading

Nogometaš Atletico Madrida Filipe Luis je zbog prijeloma fibule u utakmici Europske lige protiv Lokomotiva u Moskvi završio sezonu, objavio je u petak madridski klub na svojim službenim stranicama. No, to nije samo udarac za Atletico nego i za brazilsku reprezentaciju

Naime, lijevi bek brazilske reprezentacije i Atletica će zbog ozljede, izazvane udarcem napadača Lokomotive Edera, gotovo sigurno propustiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Ogroman je to šok za najveću nogometnu silu.

Atletico je na svojoj stranici objavio i da će liječnički pregled utvrditi koliko dugo će Luis morati pauzirati, ali da je jasno da se očekuje dulja pauza.

Luis je u Atleticu igrao od 2010. do 2014., a onda je otišao u Chelsea, da bi se 2015. vratio u madridski klub. Prije toga je ovaj 32-godišnji Brazilac nosio dresove Deportiva, Real Madrida B, Ajaxa i Figueirensea.

Zanimljivo na istoj utakmici Vedran Ćorluka je zbog ozljede napustio teren u 75. minuti utakmice. Branič hrvatske reprezentacije i ruskog sastava napustio je travnjak RZD Arene šepajući, čini se zbog problema s Ahilovom tetivom desne noge koju je operirao u Finskoj u travnju prošle godine i zbog koje je izbivao s terena 11 mjeseci. O kakvoj je ozljedi riječ nije poznato.

  • +3
Lokomotiv Moskva - Atletico Madrid, osmina finala Europske lige, 2017/18. Izvor: Profimedia / Autor: Valery Sharifulin/TASS/Profimedia