REAKCIJE STRATEGA

Trener Hajduka Damir Burić ispraćen je uvredama, a ovako je prokomentirao posrtaj u Kupu

30.10.2019 u 20:06

Bionic
Reading

Hajduk je ispao iz Hrvatskog nogometnog kupa porazom u Gorici 1:2. Trener Damir Burić nije skrivao nezadovoljstvo, a navijači su ga s terena ispratili uvredama

Na Poljud opet dolaze tmurni dani, jer Hajduk je ostao bez plasmana među osam najboljih u Kupu u kojem nije tišao do kraja od 2013. Ni zadnjih tjedana nije sve bilo idilično na relaciji momčad – navijači, a kamoli sada kada se ispalio iz borbe za trofej Rabuzinovo sunce.

Gostujući navijači poslije susreta izvrijeđali su i izviždali igrače i trenera Damira Burića...

'Jedva čekam analizirati ovaj drugi dio, jer mi je nejasan. Igrači pate, očajni su, ali eto, iako smo željeli, nismo uspjeli. Gledajte, mi želimo pobjedu u svakoj utakmici, ubilježili smo neke trijumfe i podigli akcije, ali na kraju ćemo sezone zbrajati sve', prokomentirao je Burić.

Nije mu lako, navijači skandiraju nezadovoljstvo.

'I mi smo jako razočarani, utučeni. Jedino pozitivno je to što imamo opet ovdje utakmicu u subotu pa da se probamo izvaditi. Žal je što u kupu nema popravnoga, ovaj poraz ne možeš ispraviti.'

  • +11
Hrvatski nogometni kup, Gorica - Hajduk, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Drugačijeg rasploženja bio je strateg Gorice Sergej Jakirović.

'Čestitao bih im na drugom poluvremenu. U prvom nismo bili dobri, Hajduk je dominirao i jedva sam čekao da završi. U drugom dijelu smo bili hrabriji, a onda je i njima bilo teže. Danas sam malo riskirao sa sastavom, ali momčad se sastoji od 18 igrača.Sad smo među osam, čeka nas ždrijeb. Bolje imati ciljeve i gledati ove ispred nas', rekao je stručnjak na klipi domaćina.