ispali iz LP

Trener Bayerna našao se na udaru kritika zbog čudne zamjene koju je napravio pred kraj utakmice; evo kako je to objasnio

13.04.2022 u 11:30

Bionic
Reading

Moćni Bayern doživio je veliki neuspjeh na svojoj Allianz Areni nakon što ih je u četvrtfinala Lige prvaka izbacio španjolski Villarreal

Skromnih 1:1 kod kuće koštalo je zvijezde Bayerna prolaz dalje jer je Villarreal prvom susretu bio bolji 1:0.

Tako je karizmatični trener Unai Emery nadmudrio svog kolegu Juliana Nagelsmanna.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Podsjetimo, Bayern je vodio 1:0 protiv Villarreala sve do 88. minute kada je Chukwueze iz jedinog gostujućeg udarca prema golu zabio za prolaz dalje.

'Ključna je bila utakmica u Španjolskoj, tamo nismo bili dovoljno dobri. U uzvratu smo odigrali našu najbolju utakmicu u posljednjih nekoliko tjedana', kazao je nakon utakmice trener Bayerna Julian Nagelsmann dodavši kako žali za promašajem Thomasa Müllera za 2:0…

'Da, Thomas je to morao zabiti. Takve prilike se ne dogode često na ovakvoj utakmici…', dodao je kratko Nagelsmann koji se našao i na udaru kritika zbog zamjene u ključnim trenucima utakmice kada je beka Alphonsa Daviesa uveo na poziciju stopera umjesto Lucasa Hernandeza. Na koncu je ispalo da je upravo preko Daviesa pao gol... Svakako čudna zamjena koja je neke navijače jako naljutila. Pogotovo jer je Bayern ispao.

'Morao sam to napraviti jer se Lucas ozlijedio. Na toj poziciji trebao mi je brz igrač jer su oni prije toga uveli također vrlo brzog Samuela Chukwuezea', pokušao se opravdati Nagelsmann.

No, nisu imali sreće i iz jedinog udarca u okvir gola Villarreala pao je gol koji je španjolsku momčad odveo u Lige prvaka.

  • +43
FC Bayern München - FC Villarreal, Liga prvaka, 12.4.2022. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK