TKO GUBI...

Trener Chelseaja 'poludio' nakon ispadanja: Krenem prema sucu stisnuti mu ruku, a on se smije s Ancelottijem, to je nedopustivo

13.04.2022 u 09:46

Bionic
Reading

Još jednu fantastičnu utakmicu u Ligi prvaka odigrali su Real Madrid i Chelsea. Nakon domaćeg poraza 1:3, Chelsea je stigao nadomak senzacije...

Vodili su Englezi u Madridu 0:3 kada ih je sustigla Modrićeva genijalnost. Kapetan hrvatske reprezentacije je fantastično vanjskim dijelom kopačke asistirao Brazilcu Rodrygu koji je u 80. minuti zabio za 1:3 pa je utakmica otišla u produžetke. Tamo je Benzema u 96. minuti zabio za 2:3 i odveo Real u polufinale Lige prvaka.

Nakon susreta trener Chelseaja Thomas Tuchel bio je razočara i ogorčen:

'Zabili smo četiri gola u dvije utakmice, imali smo uz to pregršt šansi... Sve smo imali, ali nismo imali nimalo sreće. Razočarani smo jer napravili smo dvije greške. Najvažniji trenuci ove utakmice bile su te naše greške. Uz to, u ovakvim okršajima morate imati i malo sreće, a mi je nismo imali', rekao je njemački stručnjak koji je prokomentirao i poništeni gol njegovoj momčadi pri vodstvu 0:3.

"Nisam vidio gol, ali sam iskreno iznenađen da sudac, koji vodi utakmicu, nije išao pogledati je li to bila ruka ili nije. Szymon Marciniak, koji je vrlo dobar sudac, je morao to ići pogledati. Na kraju smo zaslužili dobiti i koju minutu sudačke nadoknade više ili možda ja samo previše tražim, rekao je Tuchel pa iznenadio optužbama na račun suca i trenera Reala Carla Ancelottija.

  • +46
Real Madrid - Chelsea, Liga prvaka, 12.4.2022. Izvor: EPA / Autor: Juanjo Martin

'Nakon zadnjeg zvižduka, vidio sam kako se Marciniak i Ancelotti smiju, to je bilo vrlo neumjesno! Otišao sam sucu stisnuti ruku i zateknem ga kako se smije s protivničkim trenerom, koji je inače džentlmen, ali to se ne smije dogoditi", zaključio je Tuchel.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/maxtv/sport?utm_source=tportal&utm_medium=affiliate&utm_campaign=derbi-tjedna