Real u polufinalu lp-a

Modrićev potez o kojem se priča; dok su suigrači slavili, prišao je utučenoj zvijezdi Chelseaja poznatoj po sukobu s Vahom Halilhodžićem

13.04.2022 u 09:06

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Real Madrida izborili plasman u polufinale Lige prvaka, u utakmici kakva se rijetko viđa i koja je odlučena tek u produžetku, svi su pričali o potezu Luke Modrića nakon što je označen kraj

U neizvjesnoj utakmici Madridu Real je poražen od Chelseaja 3:2, ali ipak ide dalje u polufinale Lige prvaka s ukupnih 5:4.

Chelsea je vodio 3:0 golovima Mounta u 15. minuti, Rüdigera u 51. minuti i Wernera u 75. minuti te imao prolaz u polufinale, ali je u 80. minuti Rodrygo na asistenciju Luke Modrića osigurao Realu produžetak. U šestoj minuti produžetka Karim Benzema je zabio gol koji je odveo Real u polufinale.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Odmah nakon utakmice hrvatski kapetan Luka Modrić, dok su igrači Real Madrida krenuli slaviti u svlačionicu, prišao je uplakanom i utučenom Hakimu Ziyechu, nogometašu koji je na ovim prostorima itekako poznat jer ga Vahid Halilhodžić nije želio pozvati u reprezentaciju Maroka zbog ponašanja, te mu je dao ruku i uputio riječi utjehe. Zbog tog poteza Modrić je još jednom pokazao kakav je sportaš i čovjek, a oduševio je i Engleze ovom spontanom reakcijom.

Usprkos tome što je u 37. godini života, Luka Modrić još jednom je dokazao da može igrati na najvišoj mogućoj razini i bio je najbolji na terenu. Mnogi su mišljenja da je odigrao jednu od boljih utakmica u karijeri…

Ukratko, oduševio je svog trenera, suigrače, ali i sve kritičare. Na kraju utakmice publika je skandirala njegovo ime 'Modrić, Modrić!', što ga je dirnulo:

'Ponosan sam što su uzvikivali moje ime. Zahvalan sam im na ljubavi koju mi pružaju od prvog dana kada sam došao ovdje. Ja im to nastojim uzvratiti na terenu pomažući ekipi i pobjedama u utakmicama', rekao je Modrić koji je o novom ugovoru samo kratko rekao:

'Iću ću godinu po godinu, pa ću vidjeti do kada ću se osjećati dobro i do kada ću moći igrati na ovoj razini.'

  • +46
Real Madrid - Chelsea, Liga prvaka, 12.4.2022. Izvor: EPA / Autor: Juanjo Martin