Razočarani xavi

Trener Barcelone ostao u šoku kad je vidio statistiku; poraz ga je izbacio iz takta

11.12.2023 u 09:44

Bionic
Reading

Nije tajna kako su nogometaši Girone hit španjolske La Lige, ali nakon gostujuće pobjede nad Barcelonom 4:2 jasno je kako se ne šale i mogli bi do titule prvaka

Nogometaši Girone, kluba koji je donedavno bio drugoligaš, apsolutni su hit španjolske La Lige gdje drže prvo mjesto na ljestvici nakon 16 odigranih kola (imaju samo jedan poraz!).

Sam podatak kako su ispred Real Madrida te Barcelone i Atletico Madrida – izaziva veliki respekt. Nakon poraza – koji je mnoge navijače šokirao - oglasio se i trener Barcelone Xavi Hernandez:

'Girona zna što radi i vrlo je dobra u tome. Bila je ovo izjednačena utakmica i iskreno, bilo bi zasluženo i da smo mi pobijedili. Mislim da smo imali 31 udarac na gol. Pogreške u obrani su nas koštale', kazao je razočarani Xavi nakon utakmice koji je očito ostao u šoku kad je vidio službenu statistiku.

Još je na tu temu dodao:

'Da, imali smo svoje prilike za postići gol, ali oni su bili bolji u tome. Ovo je za nas težak udarac, ali i to je naša realnost. Rezultat je loš, ali ponavljam - nismo loše odigrali', dodao je Xavi.

Što se tiče Barcelone i nekoliko lošijih rezultata imao je što reći:

'Barcelona je trenutačno u izgradnji i moramo napraviti jedan korak unatrag da bismo napravili dva koraka prema naprijed. Mislim da smo u ovoj utakmici zaslužili više, ali eto, to je nogomet. Girona ima odličnu momčad i prva je na ljestvici. A mi se moramo nastaviti boriti', dodao je Xavi.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

  • +12
Barcelona - Girona 2:4 Izvor: Profimedia / Autor: pressinphoto / ddp USA / Profimedia
Standings provided by Sofascore