U PARU S ABATEOM

Ibrahimović bi se vrlo brzo mogao vratiti na pozornicu; postaje trener velikana?

11.12.2023 u 08:58

Bionic
Reading

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović ubrzo bi se mogao prebaciti u trenerske vode, a već se nagađa o prvom poslu koji bi mogao dobiti ovaj pomalo kontroverzni nogometaš

Subotnji poraz Crveno-crnih kod Atalante u Bergamu navodno je Stefana Piolija još više približio izlaznim vratima iz Milana, a ozbiljna talijanska tiskovina La Repubblica otkriva da je u slučaju neuspjeha s Newcastleom moguće da ga na klupi naslijedi dvojac Ignazio Abate - Zlatan Ibrahimović.

Milan je dobro počeo sezonu, borio se s Interom za vrh, ali je u posljednje vrijeme u ozbiljnoj rezultatskoj krizi. Teško će Rossoneri proći grupnu fazu Lige prvaka, a na tablici im Juventus i Inter već polako bježe.

Posljednji kiks bio je poraz u Bergamu od Atalante 3:2, nakon kojeg su Piolijevi izabranici došli na minus devet bodova u odnosu na vodeću momčad lige, tj. gradskog suparnika Inter.

Bivši švedski napadač, koji se od nogometa oprostio na kraju prošle sezone, najavljivan je kao dio vodećih struktura Milana, ali sada ga ljudi iz kluba vide kao idealnu osobu da bude dio trenerskog dvojca s bivšim defanzivcem Abateom, koji sjajno vodi juniore Milana u Primaveri.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Njih dvojica bili su suigrači u Milanu tijekom Ibrinog prvog boravka na San Siru i od tada su održavali prijateljski kontakt. Istina je da nemaju iskustva u trenerskom poslu, ali Milan bi s Ibrahimovićem, rođenim pobjednikom, mogao puno toga dobiti.

Standings provided by Sofascore