DINAMOVA SVLAČIONICA

'Treba nam svima opaliti šamarčinu'

21.07.2010 u 08:51

Bionic
Reading

Za ono što su u uzvratu protiv Kopera igrači Dinama priuštili svojim navijačima, teško je pronaći prave riječi. Umalo da već nakon treće službene utakmice sezona bude proglašena neuspješnom. Svjesne su toga i 'modre' zvijezde koje su teško pronalazile riječi za ono što su pokazale u uzvratnom susretu drugog pretkola

Hrvatski prvak je prošao u treće pretkolo, ali u svlačionici Dinama nije bilo razloga za veselje. Dobre vile spasile su Zajecovu družinu potpune blamaže.

'Treba nam svima opaliti šamarčinu. Ovo nije dostojno ni jednog niželigaša', govorio je Butina koji je u nekoliko navrata spašavao Dinamo od potpunog sloma.

Jednako kritičan bio je i Bišćan.

'Preplašio sam se kao nikad. Mislio sam da će sve otići kvragu. Ovo je sramota. Sreća je da smo prošli, ali izgledali smo sramotno. I ova utakmica nije iznimka jer nam se to događa iz godine u godinu. Rezultat najbolje sve govori', rekao je isključeni kapetan Igor Bišćan.

Iskusni Dario Šimić je bio kratak, ali i jasan.

'Ne ponovilo se.'

Na klupi nije bilo Velimira Zajeca pa su pred mikrofone stali njegovi pomoćnici Sreten Ćuk i Marko Mlinarić.

'Mislim da se neću nikad baviti samostalnim trenerskim poslom. Strašno. Bila je to grozna večer', pričao je Mlinarić, ajednako razočaran bio je i Ćuk.

'Preživjeli smo, idemo dalje. Preuzimam dio krivice na sebe, bilo bi drukčije da je ovdje bio Zajec. Kopru je ulazilo sve onako kao što je nama ulazilo u Zagrebu. Vjerojatno sam previše neiskusan da bih odredio uzroke ovakvog pada', rekao je Ćuk.

Zdravko Mamić zbrisao je sa stadiona 15 minuta prije kraja utakmice i tko zna što bi rekao da je odmah došao pred novinare. Zato je mišljenje vodstva kluba iznio predsjednik Mirko Barišić.

'Jedino je dobro što smo prošli, ispričavam se svim prijateljima Dinama na tako ružnoj nogometnoj večeri', rekao je Barišić.

Koper - Dinamo 3:0