PREMIER LIGA

Tottenham se učvrstio na vrhu; može li sve ovo pokolebati Perišića?

27.10.2023 u 23:39

Bionic
Reading

Nogometaši Tottenhama nastavili su pobjednički niz nakon što su u utakmici 10. kola engleskog prvenstva na gostovanju pobijedili Crystal Palace sa 2:1.

Spursi su produžili niz bez poraza na deset kola ostvarivši pritom i osmu pobjedu s kojom su se odvojili na vrhu ljestvice sa 26 bodova. Pet više od Manchester Cityja i Arsenala koji imaju i susret manje.

Crystal Palace je ostao na 11. poziciji sa 12 bodova.

Tottenham je poveo u 53. minuti nakon autogola Joela Warda, da bi 13 minuta kasnije Son Heung-Min pogodio za 2:0. Domaćin je u četvrtoj minuti nadoknade smanjio na 2:1 golom Jordana Ayewa.

Za domaćeg menadžera Roya Hodgsona bila je to 500-ta utakmica u engleskim klupskim natjecanjima. Osim Crystal Palacea vodio je i Fulham, Blackburn, WBA, Liverpool, Bristol City i Watford.

Nastave li Spursi s ovakvim rezultatima, možda i Ivanu Perišiću otežaju odluku o povratku u Hajduk. Jer 'šuška' se kako bi hrvatski reprezentativac već u zimskom prijelaznom roku mogao iz Londona preseliti u Split.

Naime, s obzirom da je Perišić još uvijek u rehabilitacijskom procesu, sigurno je da neće biti spreman zaigrati tako brzo, odnosno da neće biti od velike pomoći Hajduku. Ovako bi s ostankom u Londonu mogao sanjati o naslovu engleskog prvaka.

No, o tom, potom.

Standings provided by Sofascore