KAROGLANU LAKNULO

Hajdukov trener usred veselja morao se ispričati jednom svom igraču

27.10.2023 u 21:01

Bionic
Reading

Hajduk je u prvoj, povratničkoj utakmici Mislava Karoglana upisao pobjedu 1:0 nad Slaven Belupom, što je sasvim sigurno i veliki poticaj treneru za nastavak sezone.

Bila je to prva utakmica Hajduka pod vodstvom novog trenera Mislava Karoglana, nakon što je Ivan Leko dobio otkaz početkom ovoga tjedna poslije poraza od Osijeka na Poljudu.

Karoglan je već vodio splitski klub u koji se vraća nakon 10 mjeseci kada je zbog privatnih razloga morao otići s mjesta glavnog trenera. Bijele je u prošloj sezoni vodio u ukupno 12 službenih utakmica u kojima je upisao osam pobjeda uz četiri neriješena ishoda.

'Dva lica, u prvom smo bili dobri, ali u drugom smo dali kredit, čestitke Royu (op. a. Ferenčini, treneru Slaven Belupa). Drugo poluvrijeme nismo bili pravi, ali čestitam momcima. Prvo je bilo bolje nego što sam mislio. Bitno je da smo prvi, ali trebamo raditi', rekao je Karoglan nakon utakmice.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Trener je u drugom poluvremenu oko 70. minute u igru uveo Ivana Dolčeka, ali nakon 15-tak minuta ga je i izvadio iz igre. Uz teren ga je dočekao poljupcem. Valjda da ga utješi.

'Slaven nam se digao, ušao visinom, a ja sam uvođenjem Eleza htio to zatvoriti i igrati 5-3-2. Ispričavam se Dolčeku'.

Bilo je gestikulacija…

'Neke stvari su mentalne, Belupo je imao igrača više prema naprijed. Da mi je samo netko prije dva dana rekao što želim, odgovorio bih - to je pobjeda'. 

Sažetak utakmice Slaven Belupo - Hajduk 0:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +20
Slaven Belupo - Hajduk (13. kolo SuperSport HNL-a) Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak