ZAŠTO MU JE PEP TO NAPRAVIO?

Gvardiol se zagrijavao po kiši, ali nije dobio ni sekunde; to znači samo jedno...

26.10.2023 u 10:31

Bionic
Reading

Nogometaši Manchester Cityja u srijedu su u utakmici 3. kola G skupine Lige prvaka u Bernu pobijedili momčad Young Boysa 3:1. Građani su tako upisali i treću pobjedu, te praktički već sada osigurali prolazak skupine

Branitelj naslova odlično je ušao u novu sezonu Lige prvaka. Guardiolina momčad u tri kola ima tri pobjede, a zanimljivo sve tri pobjede ostvarene su istovjetnim rezultatom 3:1.

Posljednji koji je 'pao' protiv Građana je švicarski Young Boys, kojem nije pomogla ni kiša, a niti umjetna trava.

Širina kadra treneru Pepu Guardioli daje mogućnost doziranja minutaže svima, pa tako i najskupljem braniču svijeta, našem Jošku Gvardiolu, koji je u ljetnom prijelaznom roku stigao u Manchester City za 90 milijuna eura.

No, zanimljivo, Guardiola očito ne razmišlja kako udovoljiti skupo plaćenom igraču, te ga je tijekom drugog poluvremena utakmice u Bernu poslao na zagrijavanje. I to još po kiši.

Prema viđenom, uz kretanje rezultat, bilo je jasno kako City neće imati problema doći do željenog cilja. Odnosno da potrebe za Gvardiolovim ulaskom neće biti.

U dosadašnjem dijelu sezone španjolski trener je hrvatskom reprezentativcu samo jednom dao zaigrati dvije utakmice u četiri dana. Bilo je to u Premier ligi protiv Nottingham Forestu te potom protiv Newcastle Uniteda u EFL Cupu.

Dakle, posve je jasno da je Guardiola odmarao Gvardiola za nadolazeći mančesterski derbi, koji je na rasporedu ove nedjelje od 16.30 sati na Old Traffordu, odnosno da ćemo Joška gledati u velikom srazu gradskih suparnika.