opaka ozljeda

Totalni preokret u slučaju Cristiana Ronalda; liječnici otkrili kakve je bolove trpio zadnja dva mjeseca: Normalan čovjek to ne bi izdržao

10.03.2022 u 12:46

Bionic
Reading

Od početka ove 2022. godine bilo je jasno da s Cristianom Ronaldom (37) nešto definitivno nije u redu. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena jednostavno 'nije bio svoj', tek sjena sjajnog igrača koji je na terenu donosio prevagu. Sad je otkriveno s kakvim se problemom bori sjajni Portugalac

Cristiano Ronaldo (37) našao se na žestokom udaru engleskih medija i navijača Manchester Uniteda nakon što je prošlog tjedna uoči gradskog derbija s Manchester Cityjem napustio Old Trafford i s obitelji otišao u Portugal.

Izazvao je taj njegov potez lavinu negativnih reakcija, govorilo se o velikoj svađi Ronalda i trenera Ralfa Rangnicka, govorilo se da je lažirao ozljedu, a neke su najave išle tako daleko da je Portugalac već bio prekrižen i stavljen na transfer listu jer u klubu više ne računaju na njega.

A onda se dogodio totalni preokret u 'slučaju Ronaldo', napokon je otkriveno s kakvim se opakim problemom i teškom ozljedom bori Portugalac.

Izvor blizak liječničkoj službi 'crvenih vragova' za engleske medije tvrdi kako je Ronaldova ozljeda kuka puno ozbiljnija nego što se mislilo, a taj problem traje već gotovo tri mjeseca.

Ronaldo je u dogovoru s liječnicima pokušao ozljedu kuka sanirati konzervativnim putem, mirovanjem i terapijama, ali bez većeg uspjeha.

  • +19
Leeds United - Manchester United 2:4 Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

'Iz iskustva mogu reći da normalan čovjek to ne bi izdržao takve bolove, a Cristiano Ronaldo je igrao utakmice', kazao je jedan od liječnika koji su upoznati s Ronaldovim problemom i dodao:

'To je opaka i podmukla ozljeda, vrlo neugodna...'

Portugalac se vratio u međuvremenu vratio u Manchester i priključio momčadi, ali trenira odvojeno. Za sada se čini da neće konkurirati ni za derbi protiv Tottenhama koji je na rasporedu u subotu 12. ožujka.

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo je ove sezone za United odigrao 31 utakmicu u svim natjecanjima, zabio je 15 golova uz tri asistencije. No, od početka godine Ronaldo je zabio samo jedan jedini gol, a sve zbog ozljede kuka koja ga toliko muči...