POSRNULA ZVIJEZDA

Totalna pomutnja zbog Đokovićeve fotografije iz Švicarske; što mu je to na ruci?

01.02.2018 u 12:17

Bionic
Reading

Novak Đoković, nekadašnji nedodirljivi svjetski broj jedan, nedavno se na Australian Openu predstavio u sjajnom izdanju. Tako je barem izgledalo do meča 4. kola, kada ga je šokirao 21-godišnji južnokorejski tenisač Hyeon Chung

Osim na veliku vrućinu i jako teške uvjete za igru, šesterostruki pobjednik Australian Opena Novak Đoković, koji do početka godine nije igrao punih šest mjeseci zbog ozljede lakta, žalio se na nove bolove.

'Krajem prvog seta lakat me počeo boljeti sve više, borio sam se s time do kraja meča. Razina boli nije bila tako jaka da bih prekinuo meč, ali svakako mi je utjecala na servis, što je važno, pogotovo protiv igrača kao što je Chung, koji ima dobar retern', rekao je nakon meča 31-godišnji Đoković.

No da nešto nije u redu, otkrila je najnovija Đokovićeva fotografija iz Švicarske koja je objavljena na društvenoj mreži Twitter, na kojoj se vidi kako Srbin, pozirajući sa zaposlenicom restorana, na desnoj ruci ima povez nalik na longetu. Fotografiju pogledajte OVDJE.

Kako se doznaje, Đoković je početkom tjedna boravio u Pragu na novim detaljnim pregledima liječnika, a dva dana kasnije stigao je u Švicarsku. O kakvoj je ozljedi riječ i je li zaista u pitanju longeta, nije poznato. Zasad je Đokovićeva ozljeda obavijena velom tajne, a zbog nje je nastala totalna pomutnja među sponzorima, obožavateljima, menadžerima i organizatorima turnira... ukratko u svijetu tenisa. Svi se pitaju što mu je to na ruci i o kakvoj je sada misterioznoj ozljedi riječ?

U svakom slučaju, trenutačno 13. igrač na svijetu ispred sebe ima očito teško razdoblje jer uskoro ga čeka jako težak raspored turnira - Masters u Indian Wellsu, koji je na rasporedu 8. do 13. ožujka, a slijedi Masters u Miamiju. Nakon toga u svibnju slijede legendarni Masters turniri na zemljanoj podlozi u Madridu i Rimu te krajem mjeseca počinje drugi grand slam sezone Roland Garros.

  • +8
Novak Đoković, nekadašnji svjetski teniski broj jedan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.
  • +5
Trudna Jelena Đoković podržavala je Novaka s tribina Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia