virus ih pokosio

Totalna pomutnja u NBA ligi zbog velikog broja zaraženih igrača; odmah odgođeno pet utakmica, a svi se plaše jednog crnog scenarija!

20.12.2021 u 08:34

Bionic
Reading

Pet utakmica NBA lige, od toga dvije u kojima su trebali igrati Brooklyn Netsi, odgođeno je zbog rastućeg broja slučajeva zaraze koronavirusom u najboljoj košarkaškoj ligi svijeta

Osim Netsa, zbog rastućeg broja zaraženih igrača i djelatnika kluba, odnosno onih koji su po NBA pravilniku morali ući u Covid-19 zdravstveni i sigurnosni protokol, odgođene su i utakmice Cleveland Cavaliersa, Orlando Magica i Philadelphije 76ersa. Zbog svega je u najjačoj košarkaškoj ligi nastavla pomutnja jer nitko ne zna što bi se moglo dogoditi s nastavkom sezone ako se broj zaraženih igrača rapidno poveća. Čak nij enemoguće da se nakratko prekine sezona jer je jasno kako uskoro neće biti regularna. Taj scenarij, ako se poveća broj odgođenih utakmica, nitko ne želi!

Tako su odgođene utakmice Philadephia - New Orleans, Atlanta - Cleveland i Brooklyn - Denver koje su trebale biti odigrane u noćas. U noći s ponedjeljka na utorak neće biti odigrana utakmica Toronto - Orlando, a u noći s utorka na srijedu s rasporeda je otpao dvoboj Brooklyn - Washington.

Najteže pogođeni novim valom zaraze su Brooklyn Netsi, koji imaju čak devetoricu igrača koji ne mogu nastupiti, a među njima su i njihove tri najveće zvijezde Kevin Durant, James Harden i Kyrie Irving koji je vraćen u momčad za gostujuće utakmice, iako i dalje nije primio cjepivo protiv Covida-19.