Dignuo glas za bolje sutra

Toni Kroos iskreno progovorio o gorućem problemu modernog društva zbog kojeg je i sam bio na meti žestokih kritika, pa čak i teških optužbi

05.03.2021 u 21:28

Bionic
Reading

Toni Kroos progovorio je o cyberbullyngu čija je meta i sam bio

Toni Kroos je sudjelovao na konferenciji o cyberbullyingu na kojoj je podijelio svoje mišljenje o važnim društvenim problemima. Njemački veznjak je na spomenutoj konferenciji bio među najslavnijim i najvažnijim gostima, a osobno ga je pozvao nječaki predsjednik Frank-Walter Steinmeier koji je bio glavni govornik.

Kroos je još jednom uputio kritiku na gust raspored zbog kojeg igrači imaju sve više ozljeda zbog preforsiranja u korist profita, a osvrnuo se i na odlazak Mesuta Özila iz njemačke reprezentacije zbog kojeg se i sam našao na meti žestokih kritika, pa čak i bio meta teških optužbi.

'Nakon Svjetskog prvenstva 2018. godine sam rekao da mi se ne sviđa to što je Mesut otišao iz reprezentacije, a još manje način na koji je to napravio. Odmah su me prozvali nacistom. Plava kosa, plave oči i samo to je ljudima bilo dovoljno da me na internetu prozivaiju kao nacista', rekao je Kroos pa dodao:

'Izborio sam se, ali nije bilo lako. Danas se bilo tko može sakriti iza lažnog profila i vrijeđati druge ljude. To nije dobro i moramo raditi na tome ljudi snose odgovornost za izrečeno', rekao je Kroos i tako upozorio na vrlo velik problem koji je sve izraženiji u modernom društvu.