posve iskren

Toliko je želio nastupiti za Hrvatsku da je 'otkantao' i najbližeg člana obitelji: Brat se ženio, ali ja živim za reprezentaciju

07.06.2022 u 07:39

Bionic
Reading

Iako protiv aktualnih svjetskih prvaka Francuza nije upisana pobjeda, nego 'tek' remi 1:1, izdanje hrvatske reprezentacije bilo je na puno višem nivou nego prije nekoliko dana u Osijeku, kad su naši doživjeli poraz od Austrije. A ovu utakmicu posebno će pamtiti debitant Martin Erlić

Nogometaš rođen u zadarskom zaleđu, Martin Erlić, u 24. godini dočekao je debitantski nastup u reprezentativnom dresu. I odradio ga je na impresivan način.

'Prvi put sam igrao na Poljudu, san svakog Dalmatinca. Nisam mogao očekivati bolji debi, a to je tek početak. Treba nastaviti dobro raditi, ima tu mjesta za napredak', rekao je 24-godišnji stoper Martin Erlić nakon debija u redovima hrvatske nogometne reprezentacije u remiju protiv Francuske (1:1) u Ligi nacija.

'Pružili smo dobru partiju. Bilo je prilika na obje strane, oni su poveli, mi smo izjednačili. Imali smo par prilika, ali šteta. Dobar remi s vrhunskom momčadi. Bilo je super, odlično sam se osjećao s Vidom i Juranovićem, Brozom i Lukom ispred, dobro su to pokrivali', poput pravog rutinera objasnio je Erlić.

A koliko mu je bio važan ovaj nastup, potvrđuje i činjenica da je zbog 'svetog dresa' propustio i svadbu brata.

'Ženio se moj brat, ali ja živim za reprezentaciju. Imao sam obavezu, veliku utakmicu, radi ovog sam se odricao i trenirao', pojasnio je stoper Spezije, priznavši da je ipak svadbu pratio putem videopoziva, ali i da se obitelji ispričao nabavljenim utakmicama za utakmicu protiv Francuske.

  • +66
Hrvatska - Francuska, Liga nacija, Poljud, 6.6.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL