dalićev spasitelj

Andrej Kramarić otkrio s kakvim su se problemima borili: Ni navijačima na tribinama nije bilo lako, a kamoli igračima na terenu

06.06.2022 u 23:10

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija niti u devetom pokušaju nije uspjela pobijediti Francusku nakon što je susret 2. kola elitnog razreda Lige nacija na Poljudu završio 1:1. Aktualni svjetski prvaci su poveli, ali onda je Dalić napravio nekoliko izmjena i pogodio. Baš kao i Andrej Kramarić u 85. minuti s bijele točke

Andrej Kramarić ušao je u 69. minuti, a onda već u 83. iskoristio kazneni udarac te zabio svoj 19. gol u reprezentativnom dresu. Pogodak vrijedan prvog boda u (n)ovoj sezoni nogometne Lige nacija.

'Super bod, protiv svjetskog prvaka. Htjeli smo pobjedu i tri boda, šteta što nismo iskoristili energiju stadiona, jer Francuzi oni već godinama najbolji, šteta što ih nismo napokon pobijedili', rekao je pred kamerama Nove TV Andrej Kramarić.

Pogled s klupe, jer Kramarić je na početku ostao među rezervama.

'Teško je reći da je falilo pritiska, teško je bilo biti navijačima na tribinama, a kamoli igračima na terenu. Pritisak nije bio moguć, a bilo je taktiziranja, ali ovih 1:1 je zasluženo'.

Pogled u budućnost, odnosno na petak i okršaj protiv Danske.

'Danska je svjetska reprezentacija, 15 utakmica bez poraza, uz ne znam koliko pobjeda. Bit će nam teško, a oni će imati i dodatni motiv protiv svjetskih doprvaka. Bit će teško, jer smo imali već dvije utakmice', završio je Kramarić.

  • +66
Hrvatska - Francuska, Liga nacija, Poljud, 6.6.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL