OZLJEDE JAČE OD ŽELJE

Tiger Woods otkazao vlastitom turniru

01.12.2009 u 08:40

Bionic
Reading

Najbolji golfer današnjice Tiger Woods neće nastupiti na turniru koji je sam pokrenuo. Jasno je da se takva odluka ne donosi bez pravog razloga, najbogatiji sportaš svijeta još se nije oporavio od posljedica automobilske nesreće

Woods je u petak doživio težu prometnu nesreću, prve liječničke prognoze bile su prilično crne. Njegovo stanje ocjenjivalo se ozbiljnim, ali uskoro se alarm ugasio i objavljeno je da Amerikanac nije u životnoj opasnosti. Ipak, ostale su posjekotine i sezona mu je gotova.

'Izrazito sam razočaran, ali moram se povući sa svog turnira ovoga tjedna. Uvjeren sam da će to biti pravi golferski spektakl i žao mi je što neću sudjelovati u njemu. Ove godine više neću nastupati', objavio je Woods na svojoj službenoj web stranici.

Bilo je najavljeno da će sazvati i tiskovnu konferenciju, no savjetnici su mu preporučili da izbjegava kamere i pera zbog lovaca na senzacije. Nakon nesreće se nije pojavljivao u javnosti.

U priopćenju je priznao da se nesreća dogodila njegovom krivicom, no nije odgovarao na otvorena pitanja koja zabavljaju američku javnost. Policija tvrdi da nije bio u alkoholiziranom stanju kada se zabio u hidrant.