Logo (1)

ep u rukometu

Težak udarac za Slovence; zbog ozljede do kraja Eura ostali su bez svog kapetana i najboljeg igrača

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 15.01.2020 21:42
  • Objavljeno 15.01.2020 u 21:42
Bionic
Reading

Slovenska rukometna reprezentacija osigurala je plasman u drugi krug natjecanja na Europskom prvenstvu. U skupini su 'fantje' dobili sve tri utakmice, protiv domaćina Švedske te protiv Poljaka i Švicaraca te prenose maksimalna dva boda

No, u slovenskoj reprezentaciji baš i nemaju previše razloga za slavlje jer su neočekivano do kraja EP-a ostali bez pomoći kapetana i nominalno najboljeg igrača, Vida Kavtičnika (35).

Iskusni desni bek ozlijedio je list na zagrijavanju prije utakmice protiv Švicarske i čeka ga najmanje tri tjedna oporavka.

'Nažalost, dogodila mi se potpuno neočekivana ozljeda. Jako sam razočaran i tužan što neću moći pomoći ekipi u nastavku turnira', kazao je Kavtičnik i dodao:

'Imao sam ogromnu želju igrati u sjajnoj atmosferi na ovom Euru i ostati s ekipom do kraja turnira, ali to se neće dogoditi. Želim Sloveniji sve najbolje i sreću u nastavku Eura. Vjerujem u njih!'

Slovenci nastavljaju natjecanje u skupini B koja se igra o Malmöu, a s njima se nalaze Mađarska, Norveška, Island, Švedska i Portugal.