zar je ovo moguće?

Teške optužbe na račun tenisača hrvatskih korijena: 'Izmislio je da ima koronavirus, stalno priča laži jer vuče porijeklo s Balkana'

26.03.2020 u 14:07

Bionic
Reading

Njemačka tenisačica srpskih korijena Andrea Petković otkrila je kako je australski Hrvat Bernard Tomić izmislio da ima simptome koronavirusa

Pandemija koronavirusa zahvatila je gotovo cijeli svijet. Ljudi svakodnevno umiru od posljedica ovog virusa, a broj zaraženih rapidno raste. Ima i onih koji još nisu u stanju shvatiti da je situacija ozbiljna i jednostavno ne vjeruju u opasnost koja prijeti, a izgleda da ima i onih koji izmišljaju da su zaraženi ovim virusom.

Australski tenisač hrvatskih korijena Bernard Tomić rekao je nedavno kako vjeruje da se zarazio koronavirusom. 'Od prošlog utorka se ne osjećam dobro. Imam kratak dah, pao mi je imunitet i ide sve niže. Sada sam u Miamiju i izolirao sam se od svih kao što je savjetovano. Nisam još testiran, ali imam sve simptome koronavirusa', rekao je Tomić pa dodao:

'Vjerujem da sam to dobio u Meksiku kada sam putovao za Monterrey prošli tjedan. Ljudi, shvatite ovo ekstremno ozbiljno, posebno u mojoj Australiji. Ne znam ni koliko ću biti u samoizolaciji ni kada ću biti testiran', otkrio je Tomić.

Njegove riječi zasmetale su njemačku tenisačicu srpskog porijekla Andreu Petković koja je za portal Tennis World USA rekla kako je Tomić sve izmislio.

'On stalno priča gluposti, a to je bila zadnja u nizu. Čuli smo se prije nekoliko dana i priznao mi je da je lagao. Ne zna zašto je lagao. Svi znamo da je on buntovan, a sve to je zbog njegovog karaktera i balkanskih korijena', iskrena je bila Petković.