Već se radi na ugovoru

Tek je stigao u PSG, a već se priča o njegovoj novoj destinaciji; jedan od najboljih u povijesti želi pod svaku cijenu dovesti Lionela Messija

23.08.2021 u 11:51

Bionic
Reading

David Beckham želi dovesti Lionela Messija u svoj Inter Miami, a prvi sastanci su već obavljeni i radi se na bogatom ugovoru koji Argentinac neće moći odbiti

Lionel Messi je ovog ljeta nakon 21 godine provedene u Barceloni promijenio klub. Barca, iz još uvijek mutnih i ne potpuno jasnih razloga, nije uspjela zadržati Messija pa je on kao slobodan igrač otišao u redove superbogatog PSG-a, no izgleda da mu to neće biti zadnji klub u karijeri.

Jedan od najvećih u povijesti nogometa i velika bivša zvijezda Real Madrida David Beckham želi ga dovesti u svoj Inter iz Miamija. Beckham je osnovao svoj klub u američkom MLS-u, a sada ekipu želi napuniti svjetskim zvjezdama. Cilj mu je na Floridu dovesti neke od najboljih igrača u povijesti, a Messi svakako odgovara tom opisu.

Argentinac je već povezivan s odlaskom u SAD ovog ljeta, nakon što mu je istekao ugovor s Barcom, ali na kraju je ipak potpisao dvogodišnji ugovor s PSG-om. Ipak, Messi navodno nije odustao od ideje da ode u Ameriku pa je Beckham odlučio pričekati dvije godine i dovesti ga kad mu istekne ugovor s francuskim velikanom.

Prema pisanju Daily Mirrora, Messi i Beckham su se već našli prošli mjesec u Miamiju i pričali o budućoj suradnji. Uprava Inter Miamija je već sada počela raditi na paketu povlastica koji će ugraditi u budući ugovor kako bi Messija privukli u Miami i MLS, a hoće li im to uspjeti, vidjet ćemo za dvije sezone.