koemanu nije bilo drago

Trener Barcelone opisao je što je najveća razlika u igri njegove momčadi sada i one iz vremena kada je u njoj igrao Lionel Messi

22.08.2021 u 13:51

Bionic
Reading

U Barceloni, gradu ali još više nogometnom klubu, polako se privikavaju na život bez Lionela Messija, jednog od najboljih nogometaša u povijesti ove igre, a koji je godinama donosio radost na Nou Camp i ulice najvećeg katalonskog grada

Dva desetljeća bio je zaštitno lice Barcelone, ali onda je Lionel Messi zbog velikih financijskih problema kluba preko noći morao otići. Izabrao je PSG, u kojem sanjaju sve one naslove koje je Argentinac donosio na Nou Camp.

A koliko je Messi bio važan za katalonsku momčad, potvrdio je nizozemski trener Ronald Koeman na klupi Barcelone, koja je u subotu u Bilbaou odigrala tek 1:1 protiv Athletica.

I mučili su se Koemanovi igrači, posebice u prvom dijelu kada je domaćin puno više prijetio Netu, nego gosti Julenu Agirrezabali.

Athletic je čak i poveo golom Martineza u 50. minuti, no sjajnim golom Memphis Depay uspio je spasiti Katalonce.

Naravno, novinare je zanimalo koliko Messi nedostaje Barceloni.

'Ne volim pričati o tome, ali ovdje je riječ o najboljem nogometašu na svijetu. Protivnik je u većem strahu kad je Messi na terenu', rekao je Koeman, dodavši:

'Ako Lionelu predate loptu, on je obično ne gubi. sada se lako uočava da više nije s nama. Toga smo svjesni, ali svjesni smo i toga da se ta situacija više ne može promijeniti'.