bolje da se istina ne sazna

Bivši trener Barcelone otkrio pravu istinu o Lionelu Messiju; slavni Argentinac nije onakav kakvim se čini, a ove će riječi itekako odjeknuti

20.08.2021 u 08:04

Bionic
Reading

Ernesto Valverde je u jednoj emisiji iskreno progovorio o Barceloni i Lionelu Messiju kojeg je vodio od 2017. do 2020. godine

Lionel Messi je ovog ljeta, nakon 21 godinu, napustio Barcelonu i potpisao za PSG. Messi je u Barci proveo cijelu svoju karijeru, a za katalonski klub je odigrao 778 utakmica i zabio 672 gola, te upisao 305 asistencija. Nakon što je kratko zaplakao, brzo je prihvatio veliku plaću koju mu je dao PSG i krenuo u novu avanturu.

Iako je službeno iz Barcelone otišao jer zbog financijskih prepreka nije mogao ostati u klubu, španjolski mediji su se u zadnjih nekoliko tjedana raspisali o lošoj atmosferi u svlačionici Barce koja je navodno bila još jedan od razloga za Messijev odlazak.

Dapače, dio medija je upravo Messija optužio za narušavanje atmosfere. Oni koji smatraju da je Messi bio veliki problem za Barcu i da zapravo nije toliko dobra osoba kakvom se prikazuje dobili su potvrdu svojih sumnji. Ernesto Valverde, koji je Barcelonu vodio od 2017. do 2020. godine, je u jednoj emisiji progovorio o Barceloni i Messiju. Valverde nije puno razmišljao kada je došao poziv da vodi katalonskog diva.

'Nisam oklijevao ni sekunde kada je stigao poziv. Znao sam da je to dobra prilika koju nisam smio propustiti. Zašto sam otišao? Razišli smo se, to je to', kratko je rekao Valverde, a onda dao znakovit odgovor o tome kako je bilo voditi Messija i zašto bi Argentinac htio otići iz kluba u kojem je cijelu karijeru:

'Ne mogu reći što se dogodilo. To je misterij. No, bolje da ljudi ne znaju kakvi smo. Neka misle da svi znaju. Bolje da ne znaju istinu', znakovit je bio Valverde.