JOŠ NIJE VRIJEME

Odluka koja je razočarala navijače PSG-a i cijeli nogometni svijet; svi su nestrpljivi i žele vidjeti kako će to zaista funkcionirati

20.08.2021 u 12:31

Bionic
Reading

Navijači PSG-a još će se morati malo strpjeti kako bi vidjeli debi najzvučnijeg pojačanja Lionela Messija jer se nije našao u kadru za današnje gostovanje kod Bresta (21 sat)

I navijači PSG, ali i Bresta, nadali su se da bi u akciji mogli vidjeti argentinsku zvijezdu, ali trener Mauricio Pochettino je prelomio te poslao Messija na tribine, a društvo će mu raditi još jedna superzvijezda, Neymar.

Zašto? Nijedan još nije spreman nakon južnoameričkog prvenstva (Copa America) te odmora, dečki tek hvataju zalet. Pochettino ne želi riskirati i nepotrebno ih prerano gurnuti u vatru.

I zato će cijeli nogometni svijet još malo pričekati kako bi vidio Messija u dresu PSG-a u službenoj utakmici te kako će na terenu funkcionirati s drugim nogometnim čarobnjakom Neymarom, a to bi se moglo dogoditi 29. kolovoza protiv Reimsa.

Bez obzira na izostanak ovog dvojca, PSG i dalje nudi veliku dozu atraktivnosti, jer Pochettino na raspolaganju ima Mbappea, Icardija, Hakimija, vraćaju se Di Marija, Verrattzi i Maquinhos, u kadru je i Donnarumma...