PREDSTAVA NAKON PREDSTAVE

Tarik nam je ispričao kako je 'provocirao' Vidu pivom

27.09.2012 u 14:55

Bionic
Reading

Kao što je bilo i najavljeno, nogometaši Dinama zajednički su u kazalištu Kerempuh pogledali predstavu 'Spektakluk' s Tarikom Filipovićem i Reneom Bitorajcem

Nakon što im je u srijedu izvršni predsjednik Zdravko Mamić očitao bukvicu u klupskim prostorijama, nogometaši Dinama navečer su bili na team-buildingu u kazalištu Kerempuh.

Gledali su predstavu 'Spektakluk' s Tarikom Filipovićem i Reneom Bitorajcem, a svi koji su bili prisutni govore kako je atmosfera u kazalištu bila odlična.

Da su se nogometaši zabavljali, potvrdio nam je i Tarik Filipović, inače veliki navijač Dinama, koji se nakon predstave pridružio igračima koje dobro poznaje, Šimuniću, Vidi i Kelavi. U ruci je držao pivo i taj trenutak ovjekovječili su spretni fotografi.

'Nije to bila provokacija i nije bilo planirano. Dečki su sjedili, a ja sam se nakon predstave spustio do njih s pivom u ruci. Išao sam se javiti onima koje najbolje poznajem; Šimuniću, Kelavi i Vidi', za tportal.hr kazao je Filipović i dodao:

'Kada su fotografi počeli školjcati, shvatio sam da to rade zbog mog piva u ruci i Vide, pa smo se obojica našalila na njegov račun. Svi znamo kako je Vida prošao zbog piva, a time što se našalio na svoj račun pokazao je svima kako je velik čovjek. Ipak je on reprezentativac i odličan nogometaš koji napreduje velikom brzinom i, bez obzira na taj incident u autobusu, pravi navijač o njemu nikada neće promijeniti mišljenje.'

'Gledajte, nisam sportaš i teško mi je to komentirati jer svi smo mi ljudi od krvi i mesa. No, moj direktor je rekao da će mi od plaće zbog provokacije s pivom uzeti 10 kuna, ha-ha', našalio se popularni Tarik.