žele kupiti lepinjicu

Talijani poludjeli za mladim Hrvatom: Strašan transfer na pomolu, Rijeci se smiješi velik novac…

25.04.2019 u 10:09

Bionic
Reading

Talijanski Tuttomercato javlja kako je nekoliko klubova iz Serie A pratilo polufinalni dvoboj hrvatskog Kupa između Intera i Rijeke kako bi vidjeli u akciji mladog Ivana Lepinjicu, a Udinese se čini u najboljoj poziciji da ga preotme sljedećeg ljeta…

Riječ je o iznimno talentiranom 19-godišnjem veznjaku koji je u HT Prvoj ligi ovog proljeća napravio svoje tek prve seniorske korake, no brzo je impresionirao domaće, ali i međunarodne stručnjake.

  • +3
Hrvatski nogometni kup, polufinale: Inter - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'On svojom zrelošću odskače na razini seniora, a znamo da je junior, što je velika kvaliteta za mladog igrača. Bit će zanimljivo pratiti njegov razvoj,' izjavio je o Lepinjici nedavno trener Igor Bišćan.

Lepinjica je dosad skupio sedam nastupa za Rijeku u hrvatskom prvenstvu, a gol je zabio protiv Osijeka u derbiju, dok je svih 90 minuta igrao i ove srijede u polufinalu Kupa protiv Intera, a talijanski Tuttomercato javlja da su skauti više klubova iz Serie A pratili baš zbog njega ovaj dvoboj u Zaprešiću.

Izvor: Društvene mreže / Autor: vimeo

Isti izvor tvrdi kako je Udinese najbliži dovođenju velikog talenta, a Rijeka bi trebala dobiti odštetu od pet milijuna eura.

U Udinama se u prošlosti nisu uspjeli nametnuti Ivan Kelava i Andrija Balić, dok je Stipe Perica bio bolje sreće. Trenutno klub vodi hrvatski trener Igor Tudor…