ozlijedio gležanj

Kalvariji Ivana Strinića u dresu Milana nema kraja: Prvo problemi sa srcem, a sad ovo...

24.04.2019 u 17:25

Bionic
Reading

Ivan Strinić uganuo je gležanj na treningu Milana i zbog ove ozljede vjerojatno će završiti sezonu bez ijedne odigrane utakmice za slavni klub, u godini koju su obilježili zdravstveni problemi...

Strinić je na SP-u u Rusiji doživio prošlog ljeta vrhunac svoje karijere, osvojivši srebro s hrvatskom reprezentacijom, a već ranije tijekom lipnja Milan ga je odlučio preoteti Sampdoriji i tako s iskusnim lijevim braničem pojačati svoju defanzivu.

  • +15
Ivan Strinić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

No, uoči početka sezone liječnički pregled otkrio je probleme sa srcem, dijagnosticirana mu je hipertrofija srčanog mišića i morao je prisilno na odmor od nogometa.

Kada se početkom ove kalendarske godine vratio u kadar, nije se uspio ugurati u udarnu momčad Milana niti u Seriji A niti u talijanskom Kupu, a ove srijede talijanski mediji javljaju kako je na treningu uganuo gležanj, zbog čega će vjerojatno propustiti ostatak sezone.

To znači da će 31-godišnji Strinić ostati bez ijedne odigrane službene utakmice u dresu Milana i teško da će ga klub htjeti zadržati ovog ljeta i ozbiljno računati na njega u sljedećoj sezoni...