NIJE DOBAR PLAN

Talijani bruje o transferu Tottija: Hoće li se provesti kao Kramarić!?

22.04.2016 u 18:26

Bionic
Reading

Prema pisanju dnevnika Corriere dello Sport, postoje veliki izgledi da bi Francesco Totti karijeru mogao završiti u Leicester Cityju. No, hoće li se kod Ranierija provesti kao Andrej Kramarić?

Legendarni 39-godišnji kapetan Rome posljednjih je tjedana golovima protiv Atalante i Torina podsjetio na svoje slavne dane, no činjenica je da ostaje u lošim odnosima s trenerom Spallettijem, a godine ga sprečavaju da karijeru nastavi na vrhunskom nivou.

Prema pisanju Corriere dello Sporta, Francesco Totti bi najradije ostao igrati u Romi još jednu sezonu, no situacija je takva da će biti teško realizirati taj plan, posebno jer Spalletti s kojim nije u dobrom odnosu kvalitetno vodi momčad i ostaje na njezinom čelu.

Isti dnevnik tvrdi da su druge opcije kraj karijere i prelazak u upravu Rome ovog ljeta, transferi u arapsku Al Jazeeru ili američki New York City, a najveće izglede daje scenariju prihvaćanja poziva Claudija Raniera i odlasku u Leicester City, hit ovogodišnjeg Premiershipa.

Odlazak Tottija među 'lisice' bila bi lijepa priča, no pitanje je ima li ovaj 39-godišnjak još uvijek mogućnost igrati u visokom tempu koji Ranieri traži od momčadi. Sjetimo se samo Andreja Kramarića koji je u velikom transferu prešao iz Rijeke u Leicester, da bi kod talijanskog stratega završio na tribinama i morao napustiti klub da bi oživio svoju karijeru.

Totti u ovom trenutku kroz 90 minuta sigurno ne može ponuditi više od Kramarića, a sljedeće sezone bit će još gore. Mogao bi kod Ranierija biti zlatna rezerva poput Ulloe, no veliko je pitanje hoće li se i za takvu ulogu uspjeti izboriti. Igrati s 'lisicama' Ligu prvaka zvuči primamljivo, no Totti ako ode iz Rome morat će sljedeće sezone potražiti neki angažman po svojoj mjeri, jer Premiership ipak nije liga za jednog 40-godišnjaka, koliko god dobar bio...