UŽAS U AUSTRALIJI

Svjetski prvak u biciklizmu optužen da je automobilom udario i ubio svoju suprugu

01.01.2024 u 10:32

Bionic
Reading

Australski biciklist Rohan Dennis optužen je za ubojstvo svoje supruge Melisse Hoskins (32), inače višestruke olimpijke i četvrtoplasirane s Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine

Rohan Dennis (33) je bio dvostruki svjetski prvak u cestovnom biciklizmu te ima srebrnu i brončanu medalju s Olimpijskih igara, a ove godine se umirovio.

'Nešto iza 20 sati u subotu (30. prosinca), policija i sve hitne službe pozvane su na Avenel Gardens Road nakon dojave da je ženu udario auto. Žena je zadobila ozbiljne ozljede te je odmah prevezena u bolnicu Royal Adelaide. Nažalost, tamo je i preminula tijekom noći', navodi policija.

Policija je stigla na mjesto nesreće kako bi utvrdila sve činjenice, a nakon očevida su objavljene šokantne informacije.

'Vozač je poznat ženi. Nakon istrage je uhićen muškarac (33) te optužen za ubojstvo opasnom vožnjom', objavili su iz policije.

Australski mediji tvrde kako je baš Rohan Dennis vozač automobila kojim je ubijena njegova supruga.

Sve se dogodilo samo nekoliko metara ispred njihove obiteljske kuće u Adelaideu, a Rohan Dennis je, nakon što je ispitan u policiji, pušten uz jamčevinu te se mora pojaviti na ročištu pred prekršajnim sucem u Adelaideu 13. ožujka.