AKO JE OVO ISTINA...

Svima je jasno zašto je Ibrahimović ostao u MLS-u; razlog je rekordan i za 37-godišnjaka čudesan

22.12.2018 u 14:10

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović je s 37 godina postavio rekord, jer je potpisom novog ugovora s LA Galaxyjem postao naplaćeniji nogometaš u povijesti MLS-a

Ako je informacija ESPN-a istinita Ibrahimović će u 2019. godini zaraditi između sedam i sedam i pol milijuna dolara čime je nadmašio rekod Kake kojeg je Orlando plaćao 6,6 milijuna dolara 2017. godine.

Inače, Ibrahimović se zadnjih tjedana dovodio u vezu s Milanom u kojem je igrao od 2010. do 2012. Talijanski mediji su pisali da je dogovor bio blizu i da je švedski golgeter trebao dobiti 2,2 milijuna eura za šest mjeseci uz mogućnost nastavka suradnje.

  • +3
Montreal Impact i LA Galaxy, Zlatan Ibrahimović, 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Transfer se nije realizirao, a sada je i jasno da je Ibrahimović imao više od sedam milijuna razloga (eura) zašto se nije vratio u Europu.

'Bilo je svakakvih priča i brojnih napisa da ću otići iz kluba. Međutim, ovdje sam došao završiti karijeru. Do sada sam se zagrijavao u Americi. Druga sezona bit će drugačija. Igrače i klubove u ligi poznajem bolje. Bolje se osjećam, i fizički i psihički, te ću igrati na većoj razini, rekao je Zlatan nakon potpisa novog ugovora.