KRATKO I JASNO

Svi o tome pričaju; u Dinamu stali na kraj glasinama

24.04.2017 u 21:52

Bionic
Reading

Dinamo ne izgleda dobro na terenu pa se s pravom postavlja pitanje koliko će bugarski stručnjak Ivajlo Petev trajati na klupi aktualnog hrvatskog prvaka

Petev nije skrivao razočaranje debaklom protiv Hajduka, a i sam je priznao kako 'nikad nije vidio lošiji Dinamo'. Na neki način udario je sam po sebi, jer je on bio taj koji je trebao pripremiti igru Dinama, a osim toga Petev je pred kamerama optužio igrače da se nisu držali dogovora.

Javnost se zato pitala hoće li se čelnici Dinama uskoro zahvaliti bugarskom treneru, a već se počelo spekulirati s imenima pa su se tako kao mogući kandidati za klupu počeli spominjati bivši trener 'modrih' Zoran Mamić i sadašnji sportski direktor kluba Romeo Jozaka.

Dinamo-Hajduk 0:2, 29.kolo 2016./17. (izjave)

U Dinamu su odlučili stati na kraj glasinama, sastao se Izvršni odbor Dinama čiji je zajednički stav objavljen na službenoj internetskoj stranici.

'Izvršni odbor GNK Dinamo zasjedao je u ponedjeljak, 24. travnja na redovnoj sjednici na kojoj je dao bezrezervnu podršku glavnom treneru Ivajlu Petevu i njegovu stručnom stožeru, kao i igračima prve momčadi.

Dakle, Petev ima podršku... zasad!

Dinamo - Hajduk 0:2, 29.kolo 2016./17. (sažetak)