PONIJELE IH EMOCIJE

Procurila snimka koja je zapalila internet; evo što su pjevali Hajdukovi igrači

22.04.2017 u 22:03

Bionic
Reading

Hajduk je nakon devet godina svladao Dinamo na Maksimiru (2:0), a procurila je snimka gostujućeg slavlja u svlačionici zagrebačkog stadiona koja se brzo proširila internetom

Navijači Hajduka diljem svijeta guštaju u velikom trijumfu Hajduka kod najvećeg rivala. Pojavila se i snimka veselja iz svlačionice gdje se orila pjesma 'Večeras je naša fešta'.

Ne treba ni spominjati da je snimka postala hit među svima onima koji navijaju za splitskog prvoligaša.

#RESPECT ❤💙 #vecerasjenasafesta

Objavu dijeli HNK Hajduk Split (@hnkhajduk)

A evo što kažu sami igrači poslije tek petog trijumfa u 40 utakmica u Maksimiru od kada je HNL-a.

'Dobili smo ovu utakmicu, prva tri boda protiv Dinama ove sezone i želimo nastaviti ovako. Ovo je utakmica u kojoj guštaš, a svaki igrač dao je svoj zadnji atom snage i na kraju smo više nego zasluženo pobijedili. Ova tri boda imaju svoju težinu i zato smo ih onako proslavili sa svojim najvjernijim navijačima kojima se od svega srca zahvaljujem, a fenomenalan je osjećaj kad te onakvim pljeskom nagrade poslije utakmice', rekao je vratar Dante Stipica.

  • +18
Dinamo - Hajduk, 29. kolo MAXtv Prve lige Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

'Ovo je trenutak o kojem sanjaš - gol i pobjeda na Maksimiru. Motiv je bio ogroman, najveći derbi znači puno za klub, za navijače i za nas same. Uspjeli smo prenijeti sve trenerove zamisli na teren i na koncu smo apsolutno zasluženo slavili', dodao je strijelac prvog gola Ante Rebić.

Dinamo-Hajduk 0:2, 29.kolo 2016./17. (sažetak)

'Bila je to teška utakmica, imao sam težak mjesec, ozljeda, crveni karton... Nije bilo lako, tražio sam gol, sretan sam što smo nakon osam godina pobijedili Dinamo u Zagrebu. Prvi gol je bio važan, do kraja smo bili izvrsni u bloku, možda smo mogli do drugog gola i prije, ali i ovako sam super zadovoljan. Moram pohvaliti naše navijače koji su nas bodrili cijelu utakmicu od početka do kraja, ova je pobjeda za njih, znamo koliko im to znači. Hvala svima još jednom', poručio je drugi strijelac Hajduka na derbiju Marko Futacs.

Dinamo-Hajduk 0:2, 29.kolo 2016./17. (izjave)