HT Prva liga

Sve je spremno za zadnji Jadranski derbi u sezoni; Paolo Tramezzani lovi spas sezone i Europu, a isto ciljaju i Goran Tomić i Rijeka

01.05.2021 u 15:15

Bionic
Reading

Hajduk će od 20 sati ugostiti Rijeku u Jadranskom derbiju, a tu utakmicu možete gledati na Arenasport 3 (MAXtv) uz izravan prijenos na tportalu

Hajduk će, u derbiju kola 32. kola Hrvatski Telekom Prve lige, u 20 sati na Poljudu (Arenasport 3, MAXtv) ugostiti Rijeku u zadnjem Jadranskom derbiju ove sezone.Trener Hajduka Paolo Tramezzani svjestan je da do kraja nema puno utakmica da popravi stanje na ljestvici.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Očekivanja su velika, normalno da je tako jer je ostao mali broj utakmica do kraja sezone. Bit će to jedna teška utakmica, bez obzira na činjenicu da smo bili bolji u dva posljednja ogleda s Rijekom. Svaka utakmica je posebna i svaka do kraja sezone nam je jako važna. Obje utakmice s Rijekom u kojima smo pobijedili bile su vrlo izjednačene, s dosta taktike, zatvorene i nije bilo velikih prilika. Poznajemo svog protivnika, vrlo su jaki na individualnom planu, a kao momčad dobro djeluju u svim segmentima' rekao je Tramezzani u najavi utakmice.

Hajduk je trenutno na petom mjestu, dok je Rijeka treća. Dobra vijest za Bile je da im se vraća Marko Livaja koji je odradio suspenziju zbog žutih kratona i Darko Todorović koji je derbi s Dinamom preskočio zbog crvenog kartona protiv Slaven Belupa. U zadnje tri utakmice s Rijekom ove sezone dva puta su slavili Splićani, a jednom današnji gosti.

'Još jedna velika utakmica za nas, veliki derbi. Znamo što to znači u hrvatskom nogometu. Očekujem pravu, mušku utakmicu, kao i inače u derbijima. Dočekujemo ovu utakmicu u dobrom raspoloženju i spremni smo za takav izazov', rekao je trener Rijeke Goran Tomić pa dodao:

'I nama i njima su izuzetno važni bodovi. Očekujem pravo nadigravanje. Hajduk ima odličan napadački potencijal. Sve su to kvalitetni igrači. Rotirali su sustav, igrali na razne načine, a mi smo spremni na više varijanti. Moramo biti pravi i koncetrirani ako želimo uzeti bodove. Prava energija i zajedništo, uz taktičke preinake koje svaki trener napravi, te prava vjera su ključ za uspjeh', rekao je Tomić.

Pogledajte još jednom golove 31. kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.