SAM SVE OTKRIO

Sve je jasnije zašto Neymar nije omiljen u svlačionici; Brazilac bolje da je prešutio što je radio dok je PSG gazio Monaco

16.04.2018 u 13:30

Bionic
Reading

PSG je osvojio francusku titulu, ali na stadionu nije bilo Neymara koji se oporavlja od ozljede. Brazilski reprezentativac sam je otkrio što je radio za vrijeme utakmice dok je njegov klub gazio Monaco (7:1)

U veličanstvenoj predstavi na Parku prinčeva PSG je se okitio petim naslovom u zadnjih šest sezona. Ipak, savršenu večer djelomično je pokvario nedolazak Neymara o čemu su se raspisali pojedini francuski portali.

  • +10
PSG - Monaco, 33. kolo Le Championata, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Liewig Christian/ABACA/PIXSELL

Gdje je nestao Brazilac? Zašto nije došao na utakmicu podržati suigrače? Sam Neymar je otkrio na koji način je bio zauzet i sa svojim iskrenim odgovorm najvjerojatnije naljutio navijače i igrače PSG-a.

Naime, Neymar je preko društvene mreže priznao da je za vrijeme utakmice igrao poker (i usput gledao utakmicu) u svojem domu u Brazilu, a odmah poslije sučevog zvižduka požurio je preko Instagrama čestitati PSG-u na novom trofeju.

'Stvarno sam želio biti bliže s Vama dečki. Čestitam! Naprijed, Pariz', napisao je.

Nema sumnje da bi bilo puno ljepše da je to napravio osobno odnosno da se pojavio na proslavi titule, a ovakav način 'čestitanja' i njegov nedolazak sigurno mu neće pomoći u izgradnji odnosa sa pojedinim suigračima koji su već ranije digli glas protiv privilegija i razamaženog ponašanja Brazilca. Isto tako kad već nije došao bolje bi mu bilo da je preuštio ovo s pokerom, a ovako neka se ne čudi hladnom dočeku pri povratku u Pariz...