BEZ IMALO RAZMIŠLJANJA

Uprava Monaca povukla zanimljiv potez nakon što su Subašić i društvo teško stradali na Parku prinčeva

16.04.2018 u 12:48

Bionic
Reading

PSG je novi prvak Francuske, u derbiju prvenstva uništio je branitelja naslova Monaco (7:1). Uprava gostujućeg kluba se nakon debakla obratila navijačima kako bi im vratila novac

Monaco je prošle sezone prekinuo dominaciju Parižana, ali ovo prvenstvo nije imao šanse, jer se klub s Parka prinčeva pojačao (Neymar, Mbappe).

Subašić i društvo su drugi u ligi i eventualnim uspjehom u prijestolnici mogli su tek odgoditi slavlje PSG-a, ali to se nije dogodilo. Zapravo, Monaco je teško stradao, a hrvatski vratar čak je sedam puta vadio loptu iz mreže što mu je negativan rekord od kada je stigao u francuskog prvoligaša.

  • +10
PSG - Monaco, 33. kolo Le Championata, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Liewig Christian/ABACA/PIXSELL

I uprava Monaca šokirana je predstavom koju su pružile njihove zvijezde. Bez obzira što je PSG super jak i bez ozljeđenog Neymara tamo nitko nije vjerovao da će doživjeti baš takvo poniženje.

Navijači Monaca koji su izdvojili dio kućnog budžeta da bi otputovali u Pariz i dali potporu vidjeli su debakl, za njih se gostovanje pretvorilo u pravu noćnu moru pa je uprava kluba povukla jedan ne toliko čest, ali mudar potez.

Iz Monaca su obavijestili kako će vratiti novac navijačima koji su potrošili na ulaznice i putovanje kod PSG-a, a o svemu će biti obavješteni sljedećih dana.

Potez koji su znali povući i neki drugi klubovi u prošlosti, ali daleko od toga da je uobičajen.